Iparterület elérhetőségét biztosító helyi út fejlesztése Balsán

Támogatási szerződés száma: TOP-1.1.1-15-SB1-2016-00009

Kedvezményezett: Balsa Község Önkormányzata

A beruházás és az ahhoz kapcsolódó projekt során 3821.sz. Rakamaz-Balsa-Nagyhalász összekötő út irányából a települési Önkormányzat kezelésében lévő Csáki utca (598/1 hrsz.) és az annak folytatásaként megépült külterületi út (064. hrsz.) felújítása valósult meg. Balsa mint Projektgazda területén található iparterület csak ezen utakon közelíthető meg. A megoldandó probléma ezen utak jelenlegi rossz műszaki állapota, amely akadályozza, ill. rontja az elérhetőséget. A korábbi magas intenzitású használat ezen utakat szinte használhatatlanná tette, a burkolat töredezett, kátyús.
Tekintettel arra, hogy ezen terület a térség egyik kiemelkedő gazdasági szereplőit, cégeit tömöríti, így közlekedési elérhetősége kiemelt jelentőségű. Mindez már a jelenlegi piaci környezetben és kiélezett versenyhelyzetben is kiütközik, azonban a rossz minőségű utak miatti lecsökkent elérhetőség már versenyhátrányt jelent.
A fentiek alapján megállapítható, hogy egyrészt a jelenlegi működés igényei, másrészt a további fejlesztések okán, a versenyképesség megőrzése és növelése, a korszerű, hatékony működés folytán jelen beruházás növelte a térség gazdasági potenciálját, hiszen olyan infrastrukturális alapfeltételeket biztosít, amely révén nem csak ez addigi gazdasági szereplők, hanem a gazdasági térségbe, az adott iparterületre újonnan betelepülők számára is vonzó lehet. Mindez nem csak a munkahelymegőrzéshez, hanem új munkahelyek létrehozásához is hozzájárul.


A program megvalósításával célunk, hogy lakosaink megélhetési biztonsága növekedjen, a hosszabb ideje munka nélkül élők visszavezethetők legyenek a munka világába, javuljon a munkamorál, és mindezek révén visszaálljon a falu – mint éléskamra szerepe, a magyar vidék visszanyerje hagyományos arculatát. 

     
     
     
   

Választások


Közérdekü
Fotógalériák


Balsa települést a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja

Ki van itt?

Oldalainkat 14 vendég és 0 tag böngészi


Látogatók

free counters
IP

Kapcsolat

Fő tér 1.
4468 Balsa
Tel: +36 42 207-692
Fax: +36 42 207-692
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

max maillots max maillot air jordan pas cher air jordan pas cher air jordan pas cher air jordan pas cher air jordan pas cher golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet pandora pas cher pandora pas cher pandora pas cher pandora pas cher pandora pas cher pandora pas cher pandora outlet pandora outlet pandora outlet pandora outlet pandora outlet pandora outlet woolrich outlet

Style Setting

Fonts

Direction

 
Scroll to top