Kulturális intézmények

Művelődési Ház és Könyvtár

A balsai Művelődési Ház és Könyvtár a község közművelődési, kulturális színtere. A Balsa község Önkormányzatának fenntartása alatt álló intézmény létesítésének éve: 1967.

A Művelődési Ház, mint intézmény fontos célja, hogy kialakítsa a szabadidő hasznos eltöltéséhez, kulturált szórakozáshoz szükséges alapvető igényeket, annak lehetőségeit megalapozva, az általános műveltséget.

A Művelődési Ház egy 300 főt befogadó színházteremből és a hozzá tartozó színpadból, öltözőből és előtérből áll.

Alapfeladata:

  1. nemzeti ünnepek és egyéb községi ünnepségek szervezése, lebonyolítása
  2. kézműves foglalkozások
  3. egyéb rendezvények szervezése és lebonyolítása

Helyt adunk:

  1. civil szervezeteknek
  2. kiállításoknak
  3. vásároknak, termékbemutatóknak

A Könyvtár legfontosabb feladata az általános tájékoztatáshoz, a tanuláshoz, a szakmai munkához, szükséges információkhoz és dokumentumokhoz való hozzáférés biztosítása. Balsa község könyvtára gyűjteményeivel, szolgáltatásaival, információs rendszerével, szakmailag jól felkészült munkatársaival, készséggel áll a látogatók és az olvasók rendelkezésére. A könyvtár állománya 5086 db dokumentum (könyv, hangzó dokumentum és CD-ROM)

Elérhetőségek:

Cím: 4468 Balsa, Szabolcsvezér út 32.
Tel.: +36 42 207-688
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartási idő:

  Hétfő 800 – 1600
  Kedd 800 – 1600
  Szerda 800 – 1600
  Csütürtök 800 – 1600
  Péntek 800 – 1600

Választások


Közérdekü
Fotógalériák


Balsa települést a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatja

Ki van itt?

Oldalainkat 10 vendég és 0 tag böngészi


Látogatók

free counters
IP

Kapcsolat

Fő tér 1.
4468 Balsa
Tel: +36 42 207-692
Fax: +36 42 207-692
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

max maillots max maillot air jordan pas cher air jordan pas cher air jordan pas cher air jordan pas cher air jordan pas cher golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet pandora pas cher pandora pas cher pandora pas cher pandora pas cher pandora pas cher pandora pas cher pandora outlet pandora outlet pandora outlet pandora outlet pandora outlet pandora outlet woolrich outlet

Style Setting

Fonts

Direction

 
Scroll to top